Всички продукти включващи подарък Ваучер(Cash Back) - генерират сума равна на  % от стойността на купуваната от вас стока.

Ваучерът е със срок  30 календарни дни и можете да го използвате при следваща покупка на стоки от сайта в категорията отбелязана на ваучера.

Стойноста на генерирания Ваучер не се сумира с други отстъпки.

 

Мини количка

Количката е празна.

Политика на личните данни

GDPR политика за защита на личните данни

Бест Хай-Фи ЕООД , София, ул.Явор 10

1. За документа

Ние държим на поверителността на Вашите лични данни и този документ обяснява как ние може да събираме, пазим, обработваме, споделямe и прехвърляме Ваши лични данни.

 

2. Какви лични данни събираме

Ние събираме следните лични данни:

  • Вашите имена, адреси, данни за фирма
  • Email адреси
  • IP адреси
  • Бисквитки
  • Плъгини които ползваме също може да събират лични данни.
  • Лични данни от други източници - например от социални приложения

Всички данни се обработват според изискванията на закона и легитимни бизнес цели, за целите на сключване на договор или с Вашето съгласие.

 

3. Съхранение на лични данни

Ние съхраняваме Вашите лични данни за най-късия период който ни е необходим за да изпълним изискванията на законите и нашите бизнес цели. Може да пазим личните Ви данни и за по-дълъг период ако се изисква от закон или за легитмни бизнес цели, ако не е забранено от закона.

 

4. Обработка на лични данни

Ние обработваме Вашите лични данни по различни причини, като:

  • Оперираме нашия онлайн магазин
  • За бизнес цели като проследяване и анализ на работата на сайта
  • С Ваше съгласие, което може да оттеглите по всяко време

 

5. Споделяне на лични данни

Ние споделяме Вашите лични данни с:

  • Куриерски компании - споделяме Вашите имена, телефонен номер, адреси, пощенски код, избор на куриерски офис
  • Платежни системи и банки, когато извършите плащане с карта или еPay.bg/Paypal акаунт. Номерът на Вашата дебитна или кредитна карта се въвежда от Вас лично в сигурна платежна страница на оператора, и ние нямаме достъп и не я записваме в нашия онлайн магазин. 

 

6. Информация за трети страни наши партньори

 

За да функционира правилно нашият уебсайт и за да подобряваме постоянно качеството на предлаганите продукти, ние използваме следните програми и уеб решения, които биха могли да получат достъп до Вашия IP адрес и анализират Вашето поведение при престоя на уебстраницата: 

  • Facebook login
  • Google+ login
  • Tawk.to chat
В случай, че не сте съгласни с тези условия, няма как да използвате нашия сайт пълноценно и не би следвало да го използвате занапред.

 

7. Бисквитки

Бисквитките са малки текстови файлове които се записват в паметта на уеб браузера или устройството което ползвате за да посетите нашия магазин. Ние използваме бисквитки като те имат различни категории:

  • За опериране на сайта: без тези сайта няма да може да оперира коректно и Вие няма да можете ползвате поръчковия процес
  • За проследяване на работата на сайта
  • Рекламни и за таргетиране

Първите два вида бисквитки са ни необходими, а от третия вид бисквитки може да се откажете използвайки следните сайтове:

 

8. Вашите права

Според GDPR - Общия регламент за защита на личните данни Вие имате определени права. Имате право да информираност, достъп, поправка, ограничаване на обработката, изтриване, възражение и преносимост на личните Ви данни.

Да видите с какви Ваши лични данни разполагаме моля влезте в потребителския си профил или

използвайте контактната форма на нашия сайт. Можете да използвате формата и ако желаете да изтрием всички ваши лични данни.

 

Ако не сте съгласни с който и да е въпрос по отношение на Вашите лични данни имате право да подадете оплакване към службата за защита на личните данни във Вашата държава. За България моля да се обърнете към "Комисия за защита на личните данни".

 

За всяко едно от Вашите права моля да отправите писмено запитване до нашия пощенски адрес или email адрес.

 

9. Връзка с нас

На контактна ни страница и на сайта ни са обявени нашето фирмено име, пощенски адрес, email адрес и телефон за контакт. Данни за контакт на лицето отговарящо за защитата на личните данни се предоставя при запитване.


В случай, че не сте съгласни с тези условия, няма как да използвате нашия сайт пълноценно и не би следвало да го използвате занапред.

 

Нови продукти

Аксесоар HP 90W Docking Station - Second Hand

Аксесоар HP 90W Docking Station - Second Hand

Цена: 76.99лв.
виж отстъпката
Отстъпки за вас
Банков превод цена: 73.14лв.
Монитор BenQ VZ2770H, 27" Wide VA LED, 4ms GTG, 3000:1, 20M:1 DCR, 300 cd/m2, 1920x1080 FullHD, VGA, HDMI, White

Монитор BenQ VZ2770H, 27" Wide VA LED, 4ms GTG, 3000:1, 20M:1 DCR, 300 cd/m2, 1920x1080 FullHD, VGA, HDMI, White

Цена: 324.73лв.
виж отстъпката
Отстъпки за вас
Банков превод цена: 308.49лв.
Лаптоп Apple MacBook 12" Retina/DC i5 1.3GHz/8GB/512GB/Intel HD G 615 - Gold - BUL KB

Лаптоп Apple MacBook 12" Retina/DC i5 1.3GHz/8GB/512GB/Intel HD G 615 - Gold - BUL KB

Цена: 3,633.00лв.
виж отстъпката
Отстъпки за вас
Банков превод цена: 3,451.35лв.

Най-продавани

Real Cable BM150T

Real Cable BM150T

Цена: 12.00лв.
Real Cable P160B/Бял

Real Cable P160B/Бял

Цена: 6.00лв.
Real Cable SPVIM 200

Real Cable SPVIM 200

Цена: 3.50лв.
Върни До Горе